Visie

All Art Professionals droomt van een groot netwerk kunstdocenten, een merkbare beweging in Nederland. Een samenwerking waarmee we enerzijds de waardering voor kunsteducatie stimuleren, en anderzijds bijdragen aan de zelfredzaamheid van kunstdocenten. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de (en onze eigen) toekomst.

Door bevlogen betrokkenheid motiveert All Art Professionals partijen zich hard te maken voor een volwaardige plek van kunsteducatie in onze samenleving. Door de goede contacten in het kunstdomein, ons organisatorisch vermogen en unieke kennis van ICT weet All Art Professionals (offline) mensen bij elkaar te brengen & te verbinden en (online) platformen te bouwen & samenwerken makkelijker te maken.


Missie

All Art Professionals wil in Nederland hét platform zijn voor alle kunstdocenten en organisaties, dat samenwerken stimuleert en de (economische) positie van kunstdocenten versterkt.

All Art Professionals erkent de kracht en het belang van kunsteducatie. Het is belangrijk dat onze verharde samenleving meer in balans komt, kunstdocenten dragen hieraan bij door zachtere kernwaarden over te brengen op anderen. De huidige positie van de meeste kunstdocenten is niet sterk. All Art Professionals ziet perspectief. Met een ondernemende houding en samenwerking is elke kunstdocent in staat een fatsoenlijke boterham te verdienen.

Bij All Art Professionals gaat het om samenwerking, toegankelijkheid, toepasbaarheid en vernieuwing.

Initiatiefnemer

Allard Bentvelsen (1983) is geboren in een ondernemersgezin. Allard heeft van kleins af aan geleerd dat wanneer je waarde toevoegt, iedereen daar beter van wordt. Hij studeerde commerciële economie en werkte in het familiebedrijf Abecon als salesmanager voor de kunsteducatie-instellingen en commerciële opleidingsinstituten. Vanuit zijn economische en ondernemersachtergrond verwacht hij dat grote veranderingen in de kunsteducatie mogelijk zijn. Met All Art Professionals kan hij daaraan bijdragen. Allard is getrouwd en heeft twee kinderen.

Vrienden van All Art Professionals

Kunsteducatie is een belangrijk onderdeel van onze samenleving, dat vinden ook de vrienden van All Art Professionals. Vanuit de overtuiging dat All Art Professionals daadwerkelijk helpt om de kunsteducatie verder te brengen zijn onze vrienden bereid om hun professionele expertise kosteloos in te zetten ten gunste van het collectief.

Zo is onder andere; de vormgeving in handen van Richard de Rijke, worden teksten herschreven door Rozemarie Walkate, helpt Juan Paniagua met onze online samenwerkingsomgeving, heeft Sebastiaan Blaas Kiesjedocent.nl ontwikkeld, zijn de communityreglementen geschreven door Victor Alting van Geusau, worden de animatiefilmpjes gemaakt door Charlotte Roels en is (mijn vader) Arnold Bentvelsen actief in het begeleiden van docenten bij het aanmaken van hun Kiesjedocent.nl profielen.

Ook hier blijkt maar weer eens dat samenwerken werkt!

Structuur

Toegankelijk, toepasbaar, ondernemend, duurzaam en vernieuwend: deze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen. All Art Professional is daarom georganiseerd als vereniging die functioneert binnen een besloten vennootschap zodat samenwerken werkt én innovatie gewaarborgd blijft.

Financieel duurzaam

All Art Professionals draagt bij aan een toekomstige samenleving die dichter ligt bij onze gezamenlijke droom en idealen. Om deze toekomst te bereiken is de financiele huishouding van All Art Professionals op een duurzame wijze ingericht. Bij alles wat we doen maken we optimaal gebruik van de deskundigheid die in het netwerk beschikbaar is, en daarmee houden we de kosten laag. Door deze kosten te delen over alle leden van het netwerk houden we ook de financiele bijdrage per persoon laag. Zo zijn we in staat om grootse dingen te organiseren die daadwerkelijk en praktisch bijdragen zonder dat we afhankelijk zijn van subsidies.