Kunstdocenten & All Art Professionals

De waarde van kunsteducatie wordt weer steeds vaker onderkent, een positief signaal. Wat ons betreft is het hierbij vooral belangrijk om aandacht te hebben voor de essentie van kunsteducatie, de verbinding tussen een cursist en een docent.

Vanuit All Art Professionals werken we eraan dat jij als kunstdocent een fatsoenlijke boterham kunt (blijven) verdienen met je vak. Dit doen we in de basis door samen te werken binnen de community; kennis en ervaringen te delen en  gezamenlijk initiatieven te ontplooien. Sommige initiatieven ontstaan door suggesties van buitenaf maar het meerendeel van de intiatieven ontstaan op verzoek van de leden.

Jezelf presenteren

Een fatsoenlijke boterham verdienen begint bij het werven van klanten die daadwerkelijk bij jou passen. Om je hierbij te helpen heeft All Art Professionals Kiesjedocent.nl gerealiseerd. Doordat we ons gezamenlijk presenteren op Kiesjedocent.nl maken we gebruik van het schaalvoordeel dat we landelijk hebben om jouw lokale aanwezigheid te vergroten.

Als kunstdocent maak je kosteloos gebruik van Kiesjedocent.nl. Je maakt eenvoudig een profiel waarmee jij jezelf presenteert en profileert. Via jouw profiel komt de bezoeker op jouw eigen website of neemt direct contact met je op.

Jouw kwaliteiten tonen

Als lid van All Art Professionals heb je de mogelijkheid om op Kiesjedocent.nl kwaliteitsschildjes te voeren. Deze kwaliteitsschildjes zijn een bewijs van jouw verbondenheid aan een specifiek netwerk en kan de bezoeker gebruiken om een beeld te vormen van jouw kwaliteiten. 

Online samenwerken

In de hektiek van alle dag lukt daadwerkelijk samenwerken alleen als je hierbij gebruik kunt maken van digitale (online) faciliteiten. Kunstbeoefenaars.nl is het online platform waarmee kunstbeoefenaars toegang hebben tot de netwerken waar zij een onderdeel van zijn.

Als kunstdocent kan jij via Kunstbeoefenaars.nl bijvoorbeeld bij je Kiesjedocent.nl profiel, beheer je een eigen website, heb je toegang tot o.a. Fluit.nu, werk je samen in diverse docentencollectieven, kun je deelnemen aan de zelfevaluatie van KunstKeur en maak je gebruik van al het moois dat All Art Professionals te bieden heeft.

Door vanuit één plek alle samenwerkingen te beheren wordt samenwerken leuker en ben je bovendien minder tijd kwijt aan alle verschillende manieren van werken.

Een 'objectieve' spiegel

Als professional wil je jezelf blijven ontwikkelen én wil je vol trots de wereld om je heen laten weten dat jij een professional bent.

Met de nieuwe zelfevaluatie van KunstKeur bieden we je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de ontwikkel kansen die je hebt. Bij het succesvol doorlopen van de zelfevaluatie krijg je een kwaliteitskeurmerk wat je onder andere op Kiesjedocent.nl kunt gebruiken om jezelf te profileren.

In 2017 zullen we, in samenwerking met diverse beroepsverenigingen, het kwaliteitskader verder uitbreiden waardoor er naast professionaliteit ook aandacht zal zijn voor vakbekwaamheid en klanttevredenheid.

Ontmoeten van collega's

Waarde ontstaat op het moment dat je kennis en ervaring deelt die praktisch toepasbaar is. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat dit gebeurt met collega kunstdocenten. Om dit te stimuleren organiseren wij, onder de noemer Docenten ontmoeten Docenten, met enige regelmaat activiteiten waarbij de ontmoeting tussen jouw en je collega docenten centraal staat. Samenwerken werkt!

Collectiviteitskorting

Om een fatsoenlijke boterham te verdienen met je vak moet je zorgen dat je meer ontvangt dan je uitgeeft. En in die eenvoud geldt dat je alles wat je niet uitgeeft dus ook niet hoeft te verdienen.

Als lid van All Art Professionals krijg jij, bij onze partners, betere producten voor een betere prijs.

 

Al deze goede dingen zijn het gevolg van samenwerken, wil jij genieten van al het bovenstaande en tevens je steentje bijdragen? Wordt dan nu lid en doe mee! 

 

Kunstdocent? Doe mee!