Je eigen website

Een eigen website hoort erbij

Als jij actief bent als kunstdocent met een eigen lespraktijk of als muzikant/danser/kunstenaar/uitvoerende of als combinatie van beide, dan helpt het om je eigen website te hebben. Het zorgt voor meer klanten en het draagt bij aan je professionele uitstraling.

Toch zien we nog steeds veel professionals in de kunsten die geen website hebben, of een sterk verouderde website (zonder https, nog gebruik makend van flash en niet geschikt voor mobiele weergave. En, wist je dat dit zelfs negatief werkt voor je vindbaarheid op Google?).

Een eigen website er komt best veel bij kijken

Waar moet ik dan beginnen? Wat moet er op mijn website staan, welk (digitaal) gesprek voor ik met mijn bezoeker/ klant? Hoe spreek ik die aan? Wat kan ik doen aan marketing? Wie is eigenlijk mijn doelgroep en hoe bereik ik die?

Allerlei vragen zouden in je op kunnen komen als je een website wilt bouwen, nog los van het technisch realiseren ervan.

Wij gaan je helpen!

De komende tijd gaan we kunstenaars en kunstdocenten helpen zichzelf sterker (online) te presenteren. We gaan samen aan de slag om een ‘eigen’ mooie en professionele website te maken die jou helpt om succesvoller te zijn. Hetzij voor jou als docent, hetzij voor jou als muzikant/ danser/ kunstenaar/uitvoerende etc., hetzij voor beide.

Hoe gaan we dat doen?

Vanaf 1 november gaan we aan de hand van (groep)sessies tot de uitwerking van jouw website komen. Op basis van een vooruitgedachte methodiek behandelen we alle vragen die beantwoord moeten worden. De intervisie met ervaren collega’s helpt om tot passende antwoorden te komen. En door de combinatie van technische en branche expertise van All Art Professionals maken wij voor een behapbaar bedrag je professionele website, met eigen stijl en wensen, via het Kunstbeoefenaars platform (met alle voordelen van dien!). Natuurlijk zorgen we er samen voor dat deze uiterlijk 1 april beschikbaar is zodat je hem voor het nieuwe seizoen kunt gebruiken.

Doe jij mee aan de pilot?

Graag starten wij met een groep van minimaal 20 professionals een pilot.

Waarom?

  • Omdat wij in toekomst meer ‘gestandaardiseerde’ websites voor kunstenaars en -docenten willen kunnen aanbieden.
  • Omdat we geloven in ‘samen staan we sterk’ voor branche verbetering.
  • Omdat we merken dat hier behoefte aan is in de kunstsector.

Daarom gaan wij ons inzetten om te komen tot een ‘best practise’ aanpak. De eerste groep beschouwen wij als pilot en die kan rekenen op nog meer inzet van ons en op extra financieel voordeel.

Kortom voel je ook drempels tot het beginnen aan een website? Ben je toe aan een verbeterde website en/of is de huidige niet up-to-date? Laat dan hiernaast vrijblijvend jouw gegevens achter, en dan nemen wij eind van de zomer contact met je op.

Met eenieder maken we een persoonlijke afspraak om te bespreken of we wederzijds heil zien in het traject, dus maak je niet druk over dat ‘je ergens aan vast zit’.

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes