All Art Professionals omdat samenwerken werkt, ook in de kunsteducatie.

Samen werken werkt!

Kunst en cultuur is belangrijk voor samen leven, dat weten we, dat merken we, dat voelen we, kortom dat geloven we!
All Art Professionals is er speciaal voor jou als kunstdocent en werkt samen met Centra voor de Kunsten, docentencollectieven en andere organisaties die kunsteducatie goed en toegankelijk willen houden. Kortom voor en met iedereen die kunsteducatie een warm hart toedraagt.

All Art Professionals is er specifiek voor kunstdocenten, samenwerken werkt!

All Art Professionals voor Kunstdocenten

Als kunstdocent wil je graag je vak als beroep uitoefenen en daarmee een fatsoenlijke boterham verdienen. All Art Professionals is jouw plek om collega’s te ontmoeten en met elkaar samen te werken.

Door gebruik te maken van elkaars kennis en kunde werk je samen aan een (financieel) stabiele toekomst. Dat maakt lesgeven in de kunst een stuk leuker.

Lees meer
All Art Professionals werkt graag samen met Centra voor de kunsten om lokale kunsteducatie te versterken.

Centra voor de kunsten & All Art Professionals

Als Centrum voor de kunsten ben je de belangrijke spil voor kunsteducatie in jouw regio. Dit ben je en dit wil je blijven zijn. De manier van samenwerken met de overheid en kunstdocenten verandert echter ingrijpend. Bij deze verandering passen een ondernemende houding en het gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid.

All Art Professionals is jouw partner om die nieuwe samenwerkingen écht te realiseren.

Lees meer
Een docentencollectief is heel waardevol, het vergt wel inspanning. All Art Professionals helpt graag om de samenwerking zo waardevol mogelijk te maken.

Docentencollectief & All Art Professionals

Samenwerken werkt! Als lid van een docentencollectief weet je dat als geen ander. Toch blijkt in de praktijk dat samenwerken een behoorlijke uitdaging is.

All Art Professionals geeft met methodieken, hulpmiddelen, kennis en ervaring een nieuw impuls aan de samenwerking binnen het collectief. Zodat samenwerken (weer) werkt.

Lees meer