Jullie docentencollectief zichtbaar op Kiesjedocent.nl

Kunstdocenten kunnen op Kiesjedocent.nl aangeven van welke netwerken zij een onderdeel zijn door middel van een netwerkschildje. Dit netwerkschildje helpt de betreffende kunstdocent o.a. om (h)erkenning van kwaliteit te krijgen. Dankzij het netwerkschildje wordt het betreffende netwerk ook zichtbaar op Kiesjedocent.nl en heeft zij de mogelijkheid haar meerwaarde te tonen. Ook docentencollectieven hebben de mogelijkheid om een eigen netwerkschildje aan te maken. Hebben jullie deze nog niet? Meld dan nu jullie docentencollectief aan!

Adopteer het Kunstbeoefenaars.nl platform

Samenwerken werkt! Graag stellen wij het online samenwerkingsplatform Kunstbeoefenaars.nl voor docentencollectieven open om te gebruiken.

Op het Kunstbeoefenaars.nl platform kunnen jullie:

- Een gezamenlijke website hosten

- Online samenwerken en documenten delen in een besloten omgeving

- Een digitaal leerplatform bieden aan cursisten

- Samenwerken met andere initiatieven op het Kunstbeoefenaars.nl platform

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken

Word gastheer van een sessie

All Art Professionals organiseert graag ontmoetingen tussen kunstdocenten. Een fysieke locatie is hierbij een vereiste. Graag maken we hierbij gebruik van het gastheerschap van docentencollectieven. Zijn we ook bij jullie welkom? Meld jullie locatie dan nu aan! Of daag ons uit voor een specifieke sessie.

Samenwerken op maat!

Samenwerken werkt dat geloven we echt! Graag komen we langs om onder het genot van een kop koffie te ontdekken welke kansen er liggen om samen te werken aan de toekomst van kunsteducatie. Nodig ons dus gerust uit!