Presenteer jouw instelling op Kiesjedocent.nl

Kunstdocenten kunnen op Kiesjedocent.nl aangeven van welke netwerken zij een onderdeel zijn door middel van een netwerkschildje. Hierdoor worden deze netwerken ook zichtbaar op Kiesjedocent.nl en hebben zij de mogelijkheid hun meerwaarde te tonen. Centra voor de Kunsten hebben de mogelijkheid om een eigen netwerkschildje aan te maken. Hebben jullie deze nog niet? Meld dan nu jouw centrum voor de kunsten aan!

Geef het lidmaatschap cadeau

Samenwerken werkt! Als centrum voor de kunsten heb je de mogelijkheid om docenten een lidmaatschapswaardebon cadeau te geven. Op basis van deze waardebon kan de betreffende docent zonder kosten meedoen en wordt een onderdeel van de vereniging van kunstdocenten met initiatieven. Als lid van All Art Professionals geniet de kunstdocent vele voordelen én heeft de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de toekomst van (kunsteducatie in) Nederland.

Als lid van All Art Professionals:

- Kun je altijd bij ons terecht voor advies en een luisterend oor

- Word je persoonlijk uitgenodigd voor ontmoetingen met collega's

- Ontvang je collectiviteitskorting op steeds meer producten en diensten

- Kun je jouw expertise inzetten om initiatieven te nemen en te steunen

Gun de docenten een lidmaatschap en bestel hier de waardebonnen!

Word gastheer van een sessie

All Art Professionals organiseert graag ontmoetingen tussen kunstdocenten. Een fysieke locatie is hierbij een vereiste. Graag maken we hierbij gebruik van het gastheerschap van Centra voor de kunsten. Zijn we ook bij jullie welkom? Meld jullie locatie dan nu aan! Of daag ons uit voor een specifieke sessie.

Samenwerken op maat!

Samenwerken werkt dat geloven we echt! Graag komen we langs om onder het genot van een kop koffie te ontdekken welke kansen er liggen om samen te werken aan de toekomst van kunsteducatie. Nodig ons dus gerust uit!